Fekete pénteken térhet vissza a Motorola Moto X

2017.08.14| Pocket-lint

Bár az amerikai cég nem cseréli le a zászlóshajóját, mégis ad egy esélyt a korábbi nagyágyúnak.

2015-ben még három mobil is érkezett a szériából, tavaly azonban eltűnt az újdonságok közül a Motorola Moto X, és a helyét egy másik sorozat, a Motorolra Moto Z vette át. Úgy tűnik azonban, hogy a cég ad még egy esélyt az X szériának, legalábbis erről tanúskodnak azok a képek és információk, amelyek a Motorola prezentációs anyagából szivárogtak ki. Igaz, az egyértelműnek tűnik, hogy az amerikai vállalat ezzel a lépéssel nem cseréli le a jelenlegi zászlóshajót, a Z szériát, inkább csak berak egy új készüléket a nagy és a kishalak közé. Ennek értelmében nem meglepő, hogy csak egy X mobilt terveznek 2017-re, a Motorolra Moto X4 sikere így nem feltétlenül a technikai paraméterektől, inkább a jól megválasztott ártól fog függeni. 

Fekete pénteken térhet vissza a Motorola Moto X

A kiszivárgott információk alapján az X4-et egy 5,2 colos Full HD kijelzőt kap (3D-s funkciókkal, míg a rendszer működéséről a Snapdragon 630-as processzor és az Adreno 508 grafikus chip gondoskodik majd, amit 3 GB RAM és 32 GB-os belső tár egészít ki. Pontosabban Európában és az Egyesült Államokban, mert kínai források szerint Ázsiába egy másik, erősebb kiadás érkezik, ami Snapdragon 660-as chipet, 4 GB RAM-ot és 64 GB-os belső tárat jelent. A képek tanulsága szerint Home gombbal is felszerelt Motorola Moto X4 egyik erőssége a dupla hátsó kamerája lesz, a 12, illetve 8 megapixeles szenzorok ugyanis ultraszéles szögben látnak majd, és a cég szoftveresen is rásegít a fényképezésre, így a mobil hasonló portré módot kaphat, mint az iPohne 7 Plus.

Fekete pénteken térhet vissza a Motorola Moto X

Ami a megjelenést illeti, jelenleg hivatalos dátum nincs, de a kiszivárgott információk szerint a Motorolra elsősorban az amerikai vásárlókra koncentrál az első körben, így vagy a Fekete Péntekre vagy a Hálaadásra eshet a telefon, ami ezt követően még idén Európába is megérkezik. 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Motorola Moto X: januárban Európában?

Motorola Moto X: januárban Európában?

2014.01.08
| Pocket-lint
Az amerikai gyártó, mára a Google legújabb készüléke, a Motorola Moto X bebizonyította, hogy nincs szükség a legütősebb hardverre ahhoz, hogy nagyon jól működjön egy okostelefon.
Töltsd le magadnak a Moto X újdonságait!

Töltsd le magadnak a Moto X újdonságait!

2013.08.09
| Phone Arena
A Motorola Moto X számos új funkciót mutatott be, melyek közül több letölthető a Google Playről.
A Motorola készíti az új Nexust?

A Motorola készíti az új Nexust?

2013.08.12
| Android Community
Érdekes hírek bukkantak fel a frissen feltámadt Motorola háza tájáról, állítólag õk készítik az új Google Nexus referenciamobilt.
Emlékszel még a Motorolára?

Emlékszel még a Motorolára?

2016.04.19
| Phone Arena
Hamarosan érkezik a Motorola Moto G széria legújabb tagja, a Moto G4 Plus.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei