Ezért lesz szuper a Galaxy S8 kamerája

2017.03.31 | GSM Arena

A gyártó fontos részleteket közölt a Samsung Galaxy S8 és S8+ kamerájáról.

Már a tavalyi Samsung Galaxy S7 duónál is megtalálható volt az a 12 megapixeles kamera, amit most az utódok megkaptak. Természetesen nem egy az egyben ugyanaz, fejlesztettek jócskán rajta. Egyrészt sokat számít az okosabb kamera szoftver, másrészt az újabb Exynos processzor. A frissítés egyik újdonsága a multi-frame képkészítés, amely nem tesz mást, minthogy a telefon egyszerre három fotót készít és azokból rak össze egyet, így biztosítva élesebb és még zajmentesebb képet. Ez a technika alkalmazható a digitalis zoom használatakor is, ráadásul a Samsung azt állítja, hogy annyira gyors, hogy a felhasználó észre sem veszi ezt az apró “trükköt”.

Újdonság még a filterek és matricák megjelenése, hiszen a mai, közösségi platformra épülő világban elengedhetetlenek ezek. Összesen tizenhat szűrő, harmincnégy matrica és ötven bélyeg/vízjel található a szoftverben. A szelfi kamera arcfelismerő funkcióval is rendelkezik, ennek megfelelően itt is használhatók a vicces matricák.

A fejlesztés során további jó hír az egykezes használatot megkönnyítő rész, ugyanis egyszerű húzásokkal lehet számos funkciót elérni. Jobbra húzáskor a módok, balra a filterek jelennek meg, fel- vagy lehúzásnál pedig vált a készülék az előlapi és a hátlapi kamera között.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

SZAVAZÁS

Egyre közkedveltebbé válnak az okosórák? Ön hogyan áll hozzá?


Van és szeretem
Van, de nincs értelme
Nincs, de hamarosan lesz
Nincs, és nem is vágyok ráKorábbi szavazások eredményei