Európában a Galaxy Note 7 készülékek már közel 60 százalékát kicserélték

2016.09.28| Samsung

A Samsung Europe arra biztatja a többi felhasználót is, hogy cseréljék ki Note 7 telefonjukat. A Note 7 készülék forgalmazása október 28-án indul újra Európában.

A Samsung Electronics megerősítette, hogy a Note 7 készülékcsere-program indulása óta Európában immár a Galaxy Note 7 okostelefonok 57 százalékát kicserélték. Szeptember 19-e óta a Galaxy Note7 tulajdonosok 90 százaléka új Galaxy Note 7 készülékre, míg 3 százalékuk másik Samsung Galaxy készülékre cserélte korábbi Note 7 okostelefonját. A készülékcsere program előrehaladtával a vállalat folyamatosan emlékeztette az európai Note 7 tulajdonosokat, hogy kapcsolják ki okostelefonjukat és a Samsung készülékcsere programja keretében cseréljék újra készüléküket. A csereprogram a jelenlegi állást figyelembe véve Európában akár már október elején befejeződhet. Éppen ezért a Samsung a készülékcsere-program részeként október 28-tól Európa-szerte újraindítja a Samsung Galaxy Note 7 forgalmazását.

David Lowes, a Samsung Electronics Europe marketingigazgatója az üggyel kapcsolatban elmondta: „Üzenetünk – mely szerint a biztonság mindennél fontosabb – eljutott a Galaxy Note 7 tulajdonosokhoz, és a lehető legjobb dolgot tették: gyorsan én biztonságosan kicserélték a készüléküket. Keményen dolgoztunk, hogy minél hamarabb eljuttassuk a csere Note 7 készülékeket Európába, ezzel is szavatolva ügyfeleink biztonságát és minimalizálva a kellemetlenségüket.”

„Szeretnénk megköszönni ügyfeleink türelmét és lojalitását a Samsung és a Note 7 felé! Azokat a felhasználókat, akik még nem cserélték ki készüléküket egy vadonatúj Note 7-re, arra ösztönzünk, hogy tegyék meg ezt minél előbb!”

Európában a Galaxy Note 7 készülékek már közel 60 százalékát kicserélték

Egy páneurópai felmérés szerint a felhasználók Samsungba vetett bizalma nem ingott meg. Az 5000 brit, német, francia, spanyol és olasz felhasználó bevonásával készült kutatás1 megmutatta, hogy a megkérdezettek többségének (61 százalékának) nem változott a Samsungról mint márkáról kialakult véleménye a Galaxy Note 7 csere miatt, sőt, 15 százalékuk pozitívabban ítéli meg a Samsungot.

A Samsung együtt dolgozott a beszállítókkal annak érdekében, hogy a csere Galaxy Note 7 készülékek garantáltan a legmagasabb gyártási és minőségellenőrzési folyamatok szerint készüljenek. A Samsung megerősítette, hogy a viszonteladókkal való szoros együttműködés, a napi szintű közvetlen kapcsolat a felhasználókkal, valamint a szoftverfrissítés mind-mind pozitív hatást gyakoroltak a készülékcsere-programra. A Samsung Európában minden Galaxy Note 7 tulajdonosnak több biztonsági üzenetet2 is küldött, amelyben arra kérte őket, hogy cseréljék ki készüléküket. Emellett az összes Galaxy Note 7 okostelefon szoftverfrissítést is kapott, amely 60 százalékban korlátozza a Note 7 készülékek akkumulátorának maximális tölthetőségét.

A Samsung Europe egy helyi vezetőkből álló belső csapatot is alakított, amely együtt dolgozik az értékesítési partnerekkel annak érdekében, hogy Európa-szerte a lehető leggördülékenyebben és leggyorsabban valósuljon meg a készülékcsere-program.

Lowes arra biztatja a felhasználókat, hogy a számos opció valamelyikével győződjenek meg arról, hogy új Galaxy Note 7 készülék van a birtokukban: „Minden vásárlónk használhatja az online széria szám (IMEI szám) ellenőrzőt a Samsung.com weboldalon, amikor pedig kézhez kapják új készüléküket, a zöld színű akkumulátor szimbólumnak és a csomagoláson lévő fekete négyzetnek köszönhetően száz százalékig biztosak lehetnek abban, hogy egy új szériás Galaxy Note 7 készüléket tartanak a kezükben. Bármilyen egyéb felmerülő kérdés esetén pedig látogassanak el a Samsung.com weboldalra.”

A Galaxy Note7-tel kapcsolatos további információ a Note 7 exchange weboldalon érhető el.



További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei