Érkezik a Honor 6X

2017.02.23| Honor
Címkék:

Honor 6X

,

Honor


Hamarosan Magyarországon is elérhetővé válik a prémium funkciókkal és kedvező árcédulával ellátott Honor 6X.

Az 5,5 colos Full HD kijelzővel és ujjlenyomat-olvasóval felszerelt készülék 89 990 forintos fogyasztói árával a legolcsóbb dual kamerával forgalmazott okostelefon lesz a piacon. A modell előlapján egy 8 megapixeles, hátoldalán egy 12 és egy 2 megapixeles kamera kapott helyet. A dual hátlapi kamera előnye a jobb mélységélesség közelképeknél, valamint a széles rekeszérték mód, amelynek köszönhetően akár a kép készítése után is lehet élességet és mélységélességet választani. Az utófókuszt lehetővé tevő széles rekeszérték módon felül a kamerát számos kreatív fényképkészítési mód támogatja, többek között arcszépítő, éjjeli, panoráma, HDR, fényfestés, lassított mozgás, time lapse, vízjel és ételfotó. A manuális beállítás kedvelői a profi fotó és a profi videó módban találják meg számításukat.

A Honor 6X megjelenésében és funkcióit tekintve is prémium érzést kelt. Az 5,5 colos készüléknek az 1920x1080 pixel felbontású, 2,5D hajlított képernyője, lekerekített sarkai és fémváza elegáns és letisztult megjelenést kölcsönöz. Az új generációs villámgyors ujjlenyomat-olvasó és a hátoldali dupla kamera is olyan fejlesztések, amelyeket eddig csak felső kategóriás készülékekben láthattunk.

Érkezik a Honor 6X

A Honor 6X-et egy nyolcmagos Kirin 655 processzor hajtja, amelyet 3 GB RAM támogat. A 32 GB RAM belső tárhely a középkategóriában szintén kiemelkedő, de ez még tovább bővíthető microSD kártyával. A hosszú élettartamot és a hosszú távon azonos színvonalú teljesítményt a 3340 mAh-es akkumulátor és a fájlrendszer töredezettségét megelőző Smart File System biztosítja.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Érkezik a Honor 6X

A modell két SIM kártyát támogat. A hátoldalon található ujjlenyomat-olvasó a márka drágább modelljeitől megszokott gyorsasággal működik, és mindössze 0,3 másodperc alatt feloldja a képernyőzárat. A Honor 6X természetesen támogatja az LTE adatátvitelt és az európai adatátviteli szabványokat. A magyar piacra kerülő változata NFC képes, FM rádióval és WiFi-híd funkcióval rendelkezik, amely jeltovábbítóként képes felerősíteni a WiFi jelet. Kezelőfelelülete a népszerű EMUI 4.1-es verziója, amely a 6.0-s Android Marshmallow operációs rendszeren fut, a Honor ígérete szerint azonban kategóriájában elsőként fogja megkapni az Andriod 7.0-s frissítést. A Honor 6X bruttó 89 990 forintos áron hamarosan előrendelhető a márka hivatalos partnereinél, az Extreme Digital, a Media Markt, az Euronics, a Speedshop, az eMag, a Notebook.hu és a FistPhone webáruházakban.

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Honor 7X: ennyiért majdnem csúcs tudást?

Honor 7X: ennyiért majdnem csúcs tudást?

2017.12.06
| Phone Arena
Megjelent a Huawei leányvállalatának új modellje, a Honor 7X, méghozzá 200 dolláros áron.
Itt az első valóban vízálló Redmi Note!

Itt az első valóban vízálló Redmi Note!

2021.08.03
| Android Authority
A kínai gyártó lerántotta a leplet a Redmi Note széria első, valóban vízálló okostelefonjáról.
Drágább lesz az iPhone 15 Pro Max, mint várjuk

Drágább lesz az iPhone 15 Pro Max, mint várjuk

2023.07.07
| Phone Arena
Régóta írunk a 2023-as iPhone modellekről, és már csak nyolc hét van hátra attól, hogy hivatalosan is bemutassák az iPhone 15 sorozatot.
Ne zavarj móddal újít a Facebook

Ne zavarj móddal újít a Facebook

2018.07.04
| Phone Arena
Hamarosan megjelenhet a Ne zavarj funkció Facebookon és Instagramon egyaránt.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei