Ennyibe fog kerülni a csúcs Xiaomi Mi 6!

2017.01.10 | Xiaomi Today

Rögtön két verzióban is piacra dobja a Xiaomi a Mi 6 okostelefont, lesz egy lapos és egy hajlított kijelzõs változat, akárcsak a Galaxy S6 és S7-bõl.

A Samsung Galaxy S8 mellett – amely csak késõbb mutatkozik be, nem a CES 2017-en – a Xiaomi Mi 6 lesz az elsõ készülék, amelyben megtalálható lesz a Qualcomm legújabb chipsete, a Snapdragon 835. A benchmark adatok szerint több mint kétszáztízezer pontot tudott összeszedni a processzor, amely jelenleg a legjobbnak tûnik a telefonok között. Érdekességképp: az Apple iPhone 7 Plus jelenleg 183 ezer pontot tud elérni A pletykák szerint a lapos kijelzõs Mi 6 361 dollárba kerül majd, míg a hajlított változatért már 433 dollárt kérnek el, ez persze csak a kínai megrendelésekre lesz igaz, felénk jóval többért mérik majd. Ennek ellenére úgy tûnik, hogy a gyártó próbálja továbbra is a lehetõ legalacsonyabban tartani az árat, hogy továbbra is sikeresek legyenek.

http://www.telefonguru.hu:8080/php/images/xioami-mi-6-2.png

Jól mutatja a kezdõ ár is ezt, mivel mindössze 9 dollárral kell többet kifizetni majd az alap modellért mint a tavalyi nagy sikerû Xiaomi Mi 5-ért, ez ugyanis 352 dollárt kóstált megjelenéskor. A Snapdragon 835 chipset mellett 4 vagy 6 gigabájt RAM, húsz megapixeles dual kamera is jellemzi a Xiaomi Mi 6-ot. A konkurens Samsung Galaxy S8 várhatóan április 18-án kerül a boltokba, lényegesen magasabb áron, míg a kínai Mi 6 február 6-án debütál és várhatóan március elején piacra is kerül.

http://www.telefonguru.hu:8080/php/images/mi6bench.jpg

http://www.telefonguru.hu:8080/php/images/Xiaomi-Mi-6-Price-leaked-2.jpgA cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

SZAVAZÁS

Egyre közkedveltebbé válnak az okosórák? Ön hogyan áll hozzá?


Van és szeretem
Van, de nincs értelme
Nincs, de hamarosan lesz
Nincs, és nem is vágyok ráKorábbi szavazások eredményei