Eladási rekordot döntött a Samsung Galaxy S5

2014.04.14| GSM Arena

A Samsung hivatalos információi szerint a Galaxy S5 még elődje, a Samsung Galaxy S4-nél is jobban fogyott a megjelenés napján.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A Samsung hivatalos információi szerint a Galaxy S5 még elődje, a Samsung Galaxy S4-nél is jobban fogyott a megjelenés napján. Az újdonság mintegy harminc százalékkal jobban fogyott, amely újfent megerősítette a gyártót abban, hogy a sok negatív kritika ellenére mégis jól csinálja a dolgát. Több európai piacon péntek óta vásárolható meg a Samsung Galaxy S5 – így hazánkban is –, a jelentések szerint több helyen elképesztő az érdeklődés és csak azért nem fogy jobban a csúcsmobil, mert nincs már raktáron. Párizsban, Amszterdamban és Londonban emberek százai álltak sorba a Samsung márkaboltok előtt a nyitás előtt, hogy mielőbb megvehessék az S5-öt. Jelenleg 125 országban vásárolható meg a modell, amelyet hamarosan még 25 egészít ki. Az Egyesült Államokban a gyárilag kártyafüggetlen változat 699 dollárba kerül, Európában és Ázsiában pedig 599 eurót kérnek el érte.

Eladási rekordot döntött a Samsung Galaxy S5



A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A tíz legjobb okostelefon 5 col alatt

A tíz legjobb okostelefon 5 col alatt

2015.02.10
| Phone Arena
Sokan nem rajonganak az évek óta egyre inkább növekvõ kijelzõkért és szeretnének 5 col alatt maradni, hogy még egyszerûen kezelhetõ legyen egy kézzel a mobil és akár a zsebbe is gond nélkül beférjen.
Halló, hall engem? Fém Samsungom van!

Halló, hall engem? Fém Samsungom van!

2014.11.13
| Phone Arena
A nagyobbik dél-koreai gyártó fém modelljeivel probléma adódott, ahogy az várható is volt, hiszen semmilyen extra trükköt nem vetettek be a térerõ elvesztés problémájának megoldása érdekében.
Exkluzív: képeken az új vízálló Samsung

Exkluzív: képeken az új vízálló Samsung

2015.01.30
| GSM Arena
A nagyobbik dél-koreai gyártó hamarosan bemutatja a víz- és porálló Xcover család legújabb tagját a Samsung Galaxy Xcover 3 képében.
Sony Xperia Z3: minden részlet itt van

Sony Xperia Z3: minden részlet itt van

2014.09.02
| Phone Arena
A japán gyártó a héten mutatja be legújabb Xperia családtagjait, azonban a hivatalos bejelentés előtt gyakorlatilag mindent megtudhattunk a Sony Xperia Z3 modellről.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei