Egyre népszerűbb a Nokia Ovi Áruház

2011.01.26
Címkék:

Naponta több mint 250 000 új felhasználóval bővül az Ovi Áruház.

A Nokia Ovi Áruházának választékában jelenleg 25 000 letölthető tartalom (alkalmazás, játék stb.) található, amely naponta több mint 170 millió aktív felhasználóhoz jut el. A Nokia legfrissebb adatai szerint az Ovi Áruházba naponta több mint 250 000 új felhasználó regisztrál, és az Áruházba látogatók 90 százaléka le is tölt valamilyen tartalmat.

Az Ovi Áruház nemzetközi letöltései alapján 2010 legnépszerűbb alkalmazásai között megtalálható az Opera Mobile Browser, amely még gyorsabb böngészést tesz lehetővé, az Ovi Áruház alkalmazás, amellyel közvetlenül a készülékről érhető el az Ovi Áruház és tartalmai, valamint a High Speed 3D, amely a legnépszerűbb játékok között is előkelő helyet foglal el.

Egyre népszerűbb a Nokia Ovi Áruház

A Nokia elkötelezett a hazai fejlesztők támogatása mellett és folyamatosan ösztönzi a helyi igényekre szabott alkalmazások fejlesztését. A tavalyi „Calling All Innovators” magyarországi és nemzetközi fejlesztőversenyének egyik nyertes alkalmazása, az ÉbresszFel a hazai felhasználók tetszését is elnyerte, és egyre többen töltik le ezt a GPS-alapú alkalmazást. Az Ovi Áruház hazai letöltései között nagy népszerűségnek örvend az Origo widget, mely az internetes portál mobilra optimalizált verziója, valamint a Vatera és a TV24. Az előbbivel a felhasználók akár útközben is licitálhatnak az aukcióra kínált termékekre, míg az utóbbi egy mobil tévéújság.

Az Ovi Áruház folyamatosan friss tartalmakkal bővül, az egyik legújabb és legaktuálisabb alkalmazás a téli sportok szerelmeseinek, a SkiInfo, amely a sípályák állapotáról szolgáltat friss híreket, valamint az Xchanger, amely az aktuális valuta árfolyamokról tájékoztatja a felhasználót.



További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei