Dual kamerával hódít a ZTE a CES-en

2017.01.13| Phone Arena

A ZTE rögtön két telefont is bemutatott a CES 2017 kiállításon, ebbõl az egyik különlegessége a dupla kamera.

A ZTE az elsõk között mutatott be újdonságokat a világkiállításon, így a ZTE Blade V8 Pro csúcsmobilt is. Ezzel a készülékkel jelenik meg a kínai gyártó az amerikai piacon a Blade szériával. A Blade V8 Pro minden hálózaton használható lesz a tengerentúlon, amely nem sûrû tudás arrafelé, emellett 5.5 colos, full HD kijelzõt, elõlapi home gombba épített ujjlenyomat-olvasót és két darab, egyenként 13 megapixeles, dual hátlapi kamerát kap, méghozzá 4K videórögzítési támogatással. Lixin Cheng, a ZTE USA elnöke sajtóközleménye szerint az elõször Ázsiában megjelent Blade termékcsalád Európa után Mexikóba és most Amerikába is megérkezett, köszönhetõen a nagy érdeklõdésnek. A tudáslistát 2.5D kijelzõ, valamint Gorilla Glass üvegvédelem, Qualcomm Snapdragon 625 chipset, 3 gigabájt RAM, 32 gigabájt, akár 128 gigabájttal tovább bõvíthetõ tárhely, egy 3140 mAh-s akkumulátor, gyorstöltés és hibrid dual SIM támogatás jelenti. A maga 9.1 mm vastag burkolatával nem a legkecsesebb a piacon, azonban a várhatóan jó ár feledteti ezt.

Dual kamerával hódít a ZTE a CES-en

A ZTE Hawkeye egy jelenleg folyamatban lévõ projekt, amelybõl bárki elõrendelhet a Kickstarteren 199 dolláros áron. Még 2016-ban a ZTE megkérdezte a felhasználókat, hogy szerintük milyen egy ideális okostelefon, októberben a Z-community által kiválasztott koncepciót pedig elkezdték fejleszteni. Ebbe szemkövetõ szenzor, valamint öngyógyító hátlap is kerül a tervek szerint.

Dual kamerával hódít a ZTE a CES-en



Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei