CES 2014: az Alcatel tarolt a nulladik napon

2014.01.07| Into Mobile

Az Alcatel volt az első, amely még a hivatalos megnyitó előtt lerántotta a leplet idei újdonságairól, amely egy csúcsmobilt, egy olcsóbb készüléket és két tabletet jelent.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Az Alcatel volt az első, amely még a hivatalos megnyitó előtt lerántotta a leplet idei újdonságairól, amely egy csúcsmobilt, egy olcsóbb készüléket és két tabletet jelent. A legérdekesebb kétségkívül a múlt hónapban, Kínában debütált Alcatel One Touch Idol X+. A távol-keleten TCL márkanév alatt elérhető telefon hazánkban is megvásárolható lesz Alcatel néven. Az Alcatel One Touch Idol X+ 5 colos, 1080p felbontású IPS kijelzővel, 13 megapixeles kamerával, LED vakuval, előlapi kamerával, nyolcmagos, 2 gigahertzes MediaTek MT6592-es processzorral, 2 gigabájt RAM-mal, valamint 16 gigabájt beépített tárhellyel, dual SIM támogatással, HSPA-val és Wi-Fi-vel felszerelt, de nem maradt ki a tudáslistából a Bluetooth, a GPS és egy 2500 mAh-s akkumulátor sem. Az Idol X+ mindössze 7.9 mm vékony, Európában fekete és fehér színekben lesz elérhető, várhatóan az átszámított 329 dolláros árnál magasabban. Ilyen tudáshoz egy ilyen ár azonban abszolút jónak mondható.

CES 2014: az Alcatel tarolt a nulladik napon

Az Idol X+ mellett napvilágra került az Alcatel One Touch Pop C9 belépő szintű phablet is. A C9 nem kisebb mint 5.5 colos, 960×540 pixel felbontású IPS kijelzővel, egy 8 és egy 2 megapixeles kamerával felszerelt. Az Android 4.2 Jelly Bean rendszer alatt egy négymagos, 1.3 gigahertzes processzor dolgozik 1 gigabájt RAM, 4 gigabájt beépített, microSD-vel bővíthető tárhely mellett. Adott még Wi-Fi, Bluetooth, GPS, 3G és egy 2500 mAh-s akkumulátor. A Pop C9 fekete, piros, fehér, pink és türkiz színekben is választható lesz. Az árról egyelőre nem szól a fáma, ám ilyen méretű és felbontású kijelzővel nem lesz egy közkedvelt modell.

CES 2014: az Alcatel tarolt a nulladik napon

Végül, de nem utolsósorban lássuk a két táblagépet, melyek Alcatel One Touch Pop 7 és Alcatel One Touch Pop 8 névre hallgatnak. Nem túl nehéz kitalálni, hogy a számok a kijelző képátlóit jelzik. Az Alcatel One Touch Pop 7 hét colos megjelenítője 1024×600 pixel felbontású, az Android 4.2 Jelly Bean rendszer alatt egy kétmagos, 1.3 gigahertzes MediaTek MT8312 processzor és 1 gigabájt RAM dolgozik, a kamera 2 megapixeles. A belső 4 gigabájtos tárhely bővíthető és van infra is. Európában februártól lesz megvásárolható 149 eurós áron.

CES 2014: az Alcatel tarolt a nulladik napon

Az Alcatel One Touch Pop 8 nyolc colos kijelzője már jobb felbontást kapott, így 1280×800 pixellel büszkélkedhet, a processzor is immár négymagos, 1.3 gigaherztes darab. Maradt az 1 gigabájt RAM, a 2 megapixeles és VGA kamera, a tárhely mérete, a bővíthetőség, az infra port jelenléte. A szintén 4.2 Jelly Bean OS-sel felvértezett modell márciusban kerül a boltokba 199 eurós áron.



A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei