Blogot indított a Telenor

2015.07.03| Telenor

Középpontban a digitális ismeretterjesztés, tesztek, szakértõk.

A Telenor idén tavasszal hozott döntése alapján tarifacsomagtól függetlenül a leggyorsabb Hipernetet biztosítja minden elõfizetõje számára. Az új okostelefon-értékesítési adatok és az ügyfél-visszajelzések alapján a Telenor új eszközöket vezetett be a mobilinternet iránt érdeklõdõ ügyfelek támogatására: a Telenor ügyfeleket mostantól Hipernet Guruk segítik a Telenor üzletekben és Hipernet blog a világhálón. A Telenornál minden 10 újonnan értékesített készülékbõl 8 okostelefon, ezek kétharmada pedig már 4G-képes telefon. A társaság folyamatosan gyûjti és elemzi ügyfélkörének visszajelzéseit, mind ügyfélszolgálati mind közösségi média csatornáin. A visszajelezések alapján az ügyfelek a gyors mobilinternet-elérés mellett az okostelefonok világának bemutatására, az eszközök képességeinek megismertetésére is igényüket fejezték ki. A rugalmas internethasználat elõnyeit népszerûsítõ kampánya mellett a szupergyors mobilinternet szinonimájaként elterjedt Hipernet márkanévhez kapcsolódva a Telenor edukációs programot is indított.

Hipernet Guruk

A májusi kísérleti idõszak után most nagyobb fokozatra kapcsolta Hipernet Guru programját a Telenor. A Hipernet Guruk jelenleg 28 Telenor üzletben, valamint a társaság közösségi média csatornáin nyújtanak segítséget a technikai kérdésekkel érkezõknek. A Guruktól a kezdõ és a haladó okostelefon felhasználók is személyre szabott tanácsokat kapnak, legyen szó akár a készülék beállításairól, akár a leghasznosabb alkalmazások bemutatásáról. A személyes találkozás mellett a Telenor közösségi média felületein is lehetõség van a Hipernet Gurukhoz fordulni, akik az itt feltett kérdésekre rövid idõn belül szakszerû válasszal szolgálnak.

Blogot indított a Telenor

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Hipernet Blog

Az okoseszközök használatára nyitott felhasználók sok információt közvetlenül az interneten keresnek, a Telenor ezért az edukációs programban õket is részletesebb tartalmakkal igyekszik kiszolgálni. Júniusban a Hipernet Guruk által készített, saját gyártású tartalmakkal elindult a Hipernet Blog. Itt helyet kapnak a legújabb készüléktesztek illetve kiegészítõk, például vezeték nélküli töltõk vagy csatlakoztatható hangszórók tesztjei, valamint alkalmazásajánlók, amelyek szezonálisan vagy egy adott téma alapján gyûjtik össze és mutatják be a releváns és ajánlott okostelefonos alkalmazásokat.

A Guruk és a Blog mellett a Telenor üzleteiben az érdeklõdõk az okoseszközök alapvetõ elõnyeit bemutató kiadványt és az aktuális Telenor Felfedezõ Magazint is magukhoz vehetik, amelyben szintén hasznos és érdekes cikkeket, véleményeket, ajánlásokat olvashatnak az okoseszközök világából.



A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei