Black Friday a Leagoonál is!

2017.11.24| (x)

Ha még nem költötte el valaki az összes pénzért a Fekete pénteken, akkor adunk még két ötletet rá.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A kínai gyártónál most a Leagoo S8 és a Legaoo KIICAA Mix is akciós, előbbi 90, utóbbi 60 dollárral olcsóbb, mint szokott lenni. A Leagoo S8 különlegessége az 5.72 colos, 1440×1080p felbontású, 18:9 képarányú Sharp megjelentő, amely mindössze 1 mm kerettel rendelkezik, így a kijelző-előlap aránya 85 százalék, amely kiemelkedő. A jó fogást és a minőséget CNC által megmunkált fém készülékház adja. Ehhez a ma trendi megjelenéshez a gyártó egy MT6750T chipsetet, valamint 3 gigabájt RAM-ot és 32 gigabájt tárhelyet társított.

Black Friday a Leagoonál is!

Kamerából két darab, dual lencse áll rendelkezésre, a hátlapon egy f/2.0 fényértékű 13 és egy 2 megapixeles Sony, míg az előlapon egy 8 és egy 2 megapixeles OV optika dolgozik. A studio minőségű szelfi készítését LED vaku segíti.

Black Friday a Leagoonál is!

A Leagoo S8-ba az LG-féle 2940 mAh-s akkumulátort álmodták meg, ez természetesen támogatja a gyorstöltést, a biztonságról pedig ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. A Leagoo S8 hivatalos ára 170 dollár, ebből most a Black Friday keretén belül 90 dollár megspórolható!

Black Friday a Leagoonál is!

A másik akciós modell a Leagoo KIICAA MIX egyszerűen gyönyörű lett! Gyakorlatilag az egész előlap a kijelzőből áll, amely egyébként egy 5.5 colos, full HD felbontású, 400ppi képponttal rendelkező Sharp panel, keret szinte sehol sem látható, elképesztő megoldás, a megjelenítő-burkolat aránya 90 százalék! A 7.9 mm vastag burkolat összességében lényegesen kisebb a keretmentes megoldás miatt, mint az átlagos, szintén 5.5 colos okostelefonok. A gyorsaságról ugyanaz a nyolcmagos MediaTek 6750T gondoskodik, mint az S8 esetében, szintén 3 gigabájt RAM-mal és 32 gigabájt tárhellyel vértezték fel.

Black Friday a Leagoonál is!

Black Friday a Leagoonál is!

Kamerából a hátlapra az OV-tól szerezték be a 13 és a 2 megapixeles optikát, az előlapi 13 megapixelest szintén. Ez utóbbi érdekessége a négylencsés rendszer, valamint az f/2.0 fényérték és a széleslátószögű szelfik készítésének lehetősége.

A Leagoo KIICAA MIX tudását C típusú USB port (amely audio kimenetként is szolgál), Cat.6 LTE hálózati támogatás, 0.1 másodperc alatt oldó ujjlenyomat-olvasó, valamint egy gyorstöltésre is alkalmas, 3000 mAh-s LG akkumulátor. Gyárilag Android 7.0 rendszert futtat a MIX.

Black Friday a Leagoonál is!

Black Friday a Leagoonál is!

A Leagoo KIICAA MIX ára 140 dollár, de most akciósan 60 dollár kedvezménnyel beszerezhető.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei