Bemutatkozott a Sony Xperia E4g

2015.02.25| Sony
Címkék:

Sony

,

Sony Xperia E4g


A japán gyártó hazánkban is bejelentette a Sony Xperia E4g okostelefont.

A hónap elején a Sony Mobile bemutatta az Xperia E4-t; a megfizethető, egyszerűen kezelhetőkészülékét - Sony minőségű kivitelezésben. Most a vállalat bejelentette az izgalmas Sony Xperia E4g okostelefont, mely ugyanazt a könnyű használatot és erős akkumulátort nyújtja, mint elődje - immár gyors 4G kapcsolattal. Az Xperia E4g készüléket az egyszerű használat iránti igény inspirálta attól a pillanattól kezdve, hogy az új tulajdonosa kibontja a dobozából. Az Xperia E4g gömbölyded és strapabíró, tökéletes az egy kezes használathoz, megtalálható rajta a precíziósan vágott bekapcsoló gomb, a rozsdamentes acélból készült kameragyűrű, valamint a kijelzője kapott egy extra réteget a fokozottabb karcállóságért. Az Xperia E4g 4G LTE képes, megjelenítője 4.7 col képátlójú és qHD felbontást kapott.

Az új Xperia felhasználók részére az átköltözés teljesen problémamentes és gyors másik Android, iOS vagy Blackberry készülékekről. Az Xperia Transfer alkalmazással zavartalanul átköltöztethetőek a névjegyek, a képek, a könyvjelzők, az alkalmazások, a zene és az üzenetek, mely így könnyű és sokkal biztonságosabb. Az Xperia E4g készülékben a Sony már megszokott, minimalista Android felhasználói felülete mellett, a Simple Home is elérhető, mely nagyobb ikonokat kínál a kedvenc alkalmazások számára. Az Android rendszer gyorsaságáról négymagos, 1.5 gigahertzes processzor gondoskodik. Ezzel az okostelefonnal a fotózás is egyszerű. A jelenetválasztás funkció automatikusan felismeri és optimalizálja a kamera beállításait, így akár 52 lehetőség közül választhatunk a tökéletes kép elkészítéséért, akárhol is vagyunk. Az NFC segítségével pedig, könnyedén megoszthatjuk képeinket csupán egy érintéssel.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A Sony legújabb okostelefonja is megfelelő akkumulátor időtartammal rendelkezik. Az Xperia E4g készülékbe egy 2300 mAh-es akkumulátor van beépítve, mely akár két napos üzemidőt is biztosít, így nem kell állandóan a töltéssel foglalkozni. Ha mindez nem elég, aktiválható a STAMINA módot az akkumulátorod optimális kihasználása érdekében, vagy az Ultra STAMINA módot, ha a telefonod egy hétig csupán az alapvető funkciókat futtatva szeretnéd igénybe venni.

Az akkumulátor üzemideje mellett a sebesség is kitüntetett szerepet kapott. Az Xperia E4g impozáns teljesítményű, 1.5 GHz négymagos processzort kapott, mely gyors működése azt jelenti, hogy több alkalmazást futtathatsz, böngészhetsz a weben, és akár videókat is streamelhetsz egyszerre. Az Xperia E4g április folyamán kerül a boltok polcaira. Várhatóan a későbbiekben Dual Sim változatban is elérhető lesz.



A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Bemutatkozott a Sony Xperia E4g

Bemutatkozott a Sony Xperia E4g

2015.02.25
| Sony
A japán gyártó hazánkban is bejelentette a Sony Xperia E4g okostelefont.
A tíz legjobb okostelefon 5 col alatt

A tíz legjobb okostelefon 5 col alatt

2015.02.10
| Phone Arena
Sokan nem rajonganak az évek óta egyre inkább növekvõ kijelzõkért és szeretnének 5 col alatt maradni, hogy még egyszerûen kezelhetõ legyen egy kézzel a mobil és akár a zsebbe is gond nélkül beférjen.
Új tarifacsomagok a Vodafone-nál

Új tarifacsomagok a Vodafone-nál

2017.06.08
| Vodafone
A Vodafone Magyarország ügyfelei visszajelzései nyomán megújította havidíjas tarifa portfólióját.
Sony Ericsson Xperia ray: vékony mobil extrém éles kijelzővel

Sony Ericsson Xperia ray: vékony mobil extrém éles kijelzővel

2011.06.23
A japán-svéd gyártó tegnap több telefont és kiegészítőket is bemutatott.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei