Az élő sportközvetítések csábítják a legtöbb magyart a mobiltévézésre

2016.08.09| Telenor

Az olimpia idején is előfizetői díj nélkül érhetők el a sportközvetítések a MyTV-n.

  • Az olimpia ideje alatt regisztrációs és előfizetői díjtól mentesen lehet majd követni a Telenor MyTV-n az M4 és M5 csatornákon sugárzott ötkarikás sportközvetítéseket, függetlenül attól, hogy valaki Telenor előfizető-e vagy sem;
  • A Telenor mobilinternet előfizetői számára belföldön a MyTV használatáért nem kell adatforgalmi díjat fizetni augusztus 31-ig;
  • A Telenor MyTV-n az eddigi legnézettebb műsorok voltak a foci-Eb magyar mérkőzései, így a vállalat az olimpia alatt sok új felhasználóra számít;
  • 2016. augusztus 3-tól 16-ig a Minimax gyerekcsatorna, 16-tól 30-ig pedig az AMC tévécsatorna adása is elérhető a díjmentes MyTV hozzáféréssel

Az okostelefonon és táblagépen való tévénézés előnyeit a legtöbben idén nyáron, a labdarúgó-Európa-bajnokság alatt fedezték fel: a statisztikák alapján a MyTV indítása óta a magyar válogatott mérkőzéseit nézték a legtöbben a szolgáltatás igénybevételével. Ehhez természetesen az is hozzájárult, hogy a Telenor a MyTV-n ingyenesen elérhetővé tette az M4 Sport tévécsatorna élő műsorát és a mérkőzések követéséhez kapcsolódó adatforgalmi díjat is ajándékba adta előfizetőinek.

Az élő sportközvetítések csábítják a legtöbb magyart a mobiltévézésre

Ingyenes adók az olimpia alatt

A Telenor az augusztus 5-én kezdődő nyári olimpiai játékok alatt is ingyenes hozzáférést biztosít az M4 Sporton és M5 csatornán sugárzott sportközvetítésekhez. Mivel a vállalat nem csak a sportrajongóknak szeretne kedvezni, 2016. augusztus 3-tól 16-ig a Minimax gyerekcsatorna műsorát is ingyenesen elérhetővé teszi, ha a felhasználó regisztrált a MyTV Közszolgálati Csomagjára. A minimaxos kampányt a Fear the Walking Dead és más sikersorozatairól ismert AMC tévécsatornáé váltja, amelyet 2016. augusztus 16-tól 30-ig lehet előfizetés nélkül, ingyenes regisztráció birtokában nézni a MyTV-n. Saját mobilügyfelei számára a vállalat belföldön nem számítja fel a MyTV alkalmazáson keresztül nézett csatornák által generált adatforgalmat sem.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Rekordot döntött a mobiltévézés a futball-Eb alatt

A futball-Eb alatt több tízezren nézték a futballközvetítéseket a MyTV-n, egy átlagos naphoz képest 5-ször annyi ügyfél használta az alkalmazást, mely hatással volt a az alkalmazásban töltött időre is, ami átlagosan 10 perces növekedést jelentett. A legtöbben Budapesten nézték a magyar mérkőzéseket a Telenor online tévészolgáltatásában, a második helyen Győr, a harmadikon Szeged, a negyediken Miskolc, az ötödiken pedig Székesfehérvár áll a felhasználók száma alapján készített rangsorban – ez a sorrend tükrözi a Hipernet 4G és 4G+ fejlesztéseket is. Közülük a legtöbben a magyar válogatott mérkőzéseit megelőző napokban telepítették okostelefonjaikra vagy táblagépeikre az Androidra, iOS-re, és okostévékre is elérhető MyTV alkalmazást.

„Az azonnaliság és a rugalmasság egyre fontosabb napjainkban a felhasználóknak: az olyan mobil eszközökön használható tévészolgáltatások, mint a MyTV, erre a kialakulóban lévő igényre adnak választ. Néhány év múlva azonban már teljesen hétköznapi dolognak számít majd , ha valaki a metrón vagy a buszon ülve, fülhallgatót viselve kedvenc sorozatát, vagy mondjuk egy focimeccset néz” – nyilatkozta Banovic Aleksandra, a Telenor Magyarország digitális szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese. A Telenor arra számít, hogy az olimpia időszaka alatt a futball-Eb-hez hasonló mértékben növekszik majd a MyTV-t használók száma.

A legtöbben okostelefonon használják a MyTV-t

Jelenleg több mint 100 ezer regisztrált felhasználója van a szolgáltatásnak, akiknek 70 százaléka okostelefonon, 20 százalékuk táblagépen, 10 százalékuk pedig böngészőből vagy tévén használja a szolgáltatást. A vállalat július végén már olyan otthoni használatra szánt, óriási adatforgalmat tartalmazó mobilinternetes díjcsomagot is bejelentett, amely korlátlan online tévézést is magában foglal: a My Hipernet Home csomagokról részletesen itt található információ.



A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.
Régebbi csúcsmodellekre már március végén érkezik a One UI 6.1

Régebbi csúcsmodellekre már március végén érkezik a One UI 6.1

2024.03.16
| SamMobile
A Samsung megerősítette, hogy a One UI 6.1 még ebben a hónapban megjelenik néhány telefonra és tabletre.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre felkapottabb a használt mobiltelefonok vásárlása! Te már vettél használt telefont?


nem, még soha
még nem, de tervezem
igen, volt már, hogy vettem használt mobilt
igen, mindig használt mobilokat használtam



Korábbi szavazások eredményei