Az Alcatel a fémet és az üveget szereti

2017.09.07| Alcatel

A legújabb generáció tagjainak tervezték az Alcatel IDOL 5-öst, amely az IDOL sorozat legújabb családtagja.

Az Alcatel IDOL 5 a bizonyíték arra, hogy a legfrissebb technológia és a legmodernebb tervezés tökéletesen megfér egymással. A készülék legfőbb jellemőze az a lenyűgözően vékony, mindössze 7.5 mm-es kivitelű, fém ház, melyhez szuper fényes 5.2 hüvelykes, 423ppi pixelsűrűségű kijelző társul. Az alumínium párosul itt a vékony kerekített üveggel és mutatja meg azt, mire képes ma az Alcatel. Az IDOL 5 egy 16 megapixeles hátulsó kamerával rendelkezik, mely előtt egy, f/2.0-ás objektív teljesít szolgálatot. Mindezt egy ultra-gyors hibrid autófókusszal (PDAF+CAF) és egy kettős árnyalatú LED vakuval megfejelve meg is kapjuk a tökéletes életképek elkészítésének lehetőségét. Nekünk már csak a gombot kell lenyomnunk.

Mivel pedig a szelfik egyre fontosabb szerepet töltenek be az életünkben, az IDOL 5 egy 5 megapixeles elülső kamerával érkezik, mely 84 fokos látószöggel és egy elülső kamera vakuval is rendelkezik. Ez biztosítja a felhasználót arról, hogy a szelfik és a felvételek is szenzációsak legyenek minden egyes alkalommal. Végül, mivel a közösségi médiamegosztás kulcsfontosságúvá vált, az IDOL 5 szórakoztató és kreatív Video Story funkciójával lehetővé teszi, hogy kiválasszuk és egyesítsük a kedvenc fotóinkat/videóinkat és rövid, megosztható klipet formáljunk belőle.

Az Alcatel a fémet és az üveget szereti

 

Az IDOL 5 az új App Cloner funkciónak köszönhetően lehetővé teszi, hogy a felhasználók egyszerre több közösségi fiókba is be legyenek jelentkezve egy közösségi applikáción belül. A különböző fiókok ezáltal egy eszközön keresztül használhatóak, hogy a felhasználó különbséget tehessen például a magán és a professzionális megjelenés közt, a magán és a céges beszélgetések, valamint csoportbeszélgetések közt. Ennek a funkciónak köszönhetően ezentúl nem lesz szükség két eszköz hordozására, vagy ki- és bejelentkezésre a WhatsAppban és más közösségi média fiókokban.

Az IDOL 5S amellett, hogy főbb tulajdonságaiban megegyezik az alapmodellel, erősebb processzort, több tárhelyet és dual hangsugárzót is kapott, valamint kiváló, 12 megapixeles hátsó kamerája mellett 8 megapixeles elülső kamerával van felszerelve, mely egy elülső villanóval is társul, ezáltal az IDOL 5S kristálytiszta pillanatképeket és szenzációs szelfiket készít. IDOL 5S tökéletes lehet Cinemagram készítésére és Light Trace funkcióval is bír (fényfestés), ezáltal felülmúlja az általános kamerákat és így kiemelkedik a tömegből, eltér a megszokottól.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Az Alcatel a fémet és az üveget szereti

Egy nagyszerű multimédiás élmény, mely magával ragadó hangminőséggel érkezik. Az IDOL 5S egy erőteljes audió megoldással büszkélkedhet, melynek alapjai a JBL® által minősített 2x3.6W hangszórók. A dobozban emellett eredeti  JBL fejhallgatót találnak a vásárlók. Az Alcatel IDOL 5 elérhető metal ezüstben és metal feketében €249 euroért, az Alcatel Idol 5s pedig sötét szürkében €399 euroért.

 

 

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei