Alcatel One Touch WP 7.8-cal

2012.10.10| Neowin

Kisebb meglepetést okozott az Alcatel tegnap, amikor bemutatta a One Touch nettáblát, most pedig itt egy Windows Phone 7.8-as mobil.

Kisebb meglepetést okozott az Alcatel tegnap, amikor bemutatta a One Touch nettáblát, most pedig itt egy Windows Phone 7.8-as mobil. Nem túl sűrűn fordul elő, hogy egy újabb gyártó csatlakozik a Microsoft mobil operációs rendszeréhez és kezd árulni Windows Phone mobilokat, az Alcatel azonban most megtette. Egy dolgot nem értünk. A WP8 előtt alig pár héttel miért adnak ki új modellt WP 7.8-cal, amikor nem lehet majd frissíteni WP8-ra? Teljesen érthetetlen, hiszen az új rendszer sokkal jobb lesz a számos nehézséggel küzdővel szemben. Két képen látható a „One Touch with WP”, amelyeket az Alcatel-Lucent orosz Twitter oldala publikált. Abszolút tetszetős a narancs színű burkolat, ám meglepő a készüléken látható Windows Phone 7.5 és a régi típusó Windows logo, ám ezek nyilván csak a tesztkészülék sajátjai, a végleges változat már megfelelő rendszerrel és logoval debütál.

Tudás szempontjából a One Touchban elérhető lesz egy egymagos, 1 gigahertzes Snapdragon S1 MSM7227A processzor, 512 megabájt RAM, 4 colos, 800×480 képpont felbontású IPS LCD kijelző, 4 gigabájt beépített tárhely, egy öt megapixeles és egy VGA kamera, valamint egy 1500 mAh-s akkumulátor, mindez egy 11 mm vékony burkolat alá rejtve. Az Alcatel One Touch with WP ára 200 euró körül alakulhat. Kíváncsian várjuk, hogyan veszi majd fel a versenyt az Alcatel Windows Phone mobilja a Samsung ATIV S-sel, a HTC 8X-szel, valamint a Nokia Lumia újdonságaival.

Alcatel One Touch WP 7.8-cal

Alcatel One Touch WP 7.8-cal



Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.
Régebbi csúcsmodellekre már március végén érkezik a One UI 6.1

Régebbi csúcsmodellekre már március végén érkezik a One UI 6.1

2024.03.16
| SamMobile
A Samsung megerősítette, hogy a One UI 6.1 még ebben a hónapban megjelenik néhány telefonra és tabletre.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre felkapottabb a használt mobiltelefonok vásárlása! Te már vettél használt telefont?


nem, még soha
még nem, de tervezem
igen, volt már, hogy vettem használt mobilt
igen, mindig használt mobilokat használtam



Korábbi szavazások eredményei