A Vodafone eltörli a roaming díjakat – korlátlan mobilozás az EU-n belül

2015.04.01| Vodafone

Április 1-jétől a Vodafone Magyarország átalakítja lakossági és üzleti Red csomagjait, és eltörli az európai roaming díjakat, amely egyedülálló lépés nemcsak Magyarországon, hanem nemzetközi viszonylatban is." – jelentette be Diego Massidda, vezérigazgató a szerdai sajtótájékoztatón.

"Április 1-jétől a Vodafone Magyarország átalakítja lakossági és üzleti Red csomagjait, és eltörli az európai roaming díjakat, amely egyedülálló lépés nemcsak Magyarországon, hanem nemzetközi viszonylatban is." – jelentette be Diego Massidda, vezérigazgató a szerdai sajtótájékoztatón. Mától a Vodafone Magyarország előfizetői elsőként Európa-szerte ugyanúgy tudják használni új lakossági és üzleti Red EU csomagjaikat hívások kezdeményezéséhez és adatkeretük felhasználásához, mintha otthon lennének, minden plusz költség nélkül. Ezen túlmenően, az új Világjegy szolgáltatás segítségével Európán kívül – a legnépszerűbb amerikai, afrikai és ázsiai országokban – is élvezni tudják a korlátlan hazai hívás- és üzenetküldés lehetőségét, valamint adatkeretük felhasználását, fix napidíj ellenében, pontosan ugyanúgy, mint a már korábban is meglévő Európa Napijegy esetében.

A Vodafone eltörli a roaming díjakat – korlátlan mobilozás az EU-n belül

Viszlát Roaming

„A Red EU Roaming szolgáltatással a Red előfizetők az Európai Unió bármely országában tartózkodva ugyanúgy használhatják telefonjukat, mintha otthon lennének, azaz utazásaik során egyáltalán nem kell változtatniuk telefonálási vagy adatfelhasználási szokásaikon” – hangsúlyozta Alexandre Froment-Curtil, a Vodafone Magyarország Lakossági szolgáltatásokért felelős Vezérigazgató-helyettese. A Red EU Roaming szolgáltatással a Vodafone változatlanul 9990 Ft-os havidíjtól nyújt korlátlan belföldi beszélgetést és üzenetküldési lehetőséget előfizetői számára, és korlátlan hazatelefonálási lehetőséget az Európai Unióból valamint Izlandról, Liechtensteinből, Norvégiából, Svájcból és Törökországból.

Világjegy

„A Vodafone kínálatában továbbra is minden előfizetéses lakossági és vállalati ügyfelünk számára elérhető marad a roppant népszerű Európa Napijegy, ennek mintájára pedig április 1-től bevezetésre kerül a Világjegy, amellyel Afrika, Amerika és Ázsia több országából is hazai perc- és SMS-díjjal lehet hazatelefonálni, vagy -üzenni és a hazai adatkerettel lehet internetezni.” – mondta Király István, a Vodafone Magyarország Vállalati szolgáltatásokért felelős Vezérigazgató-helyettese.

A Világjegy használata Afrikában (Dél-afrikai Köztársaság; Egyiptom; Ghána, Katar, Tanzániai Egyesült Köztársaság; Kongói Köztársaság; Lesothoi Királyság; Mozambiki Köztársaság) és Amerikában (Egyesült Államok, Kanada, Mexikó) egyaránt napi 1990 Ft-ba kerül, míg Ázsiában (Ausztrália, Dél-Korea, Fülöp-szigetek, Hongkong, India, Indonézia, Japán, Kambodzsa, Kína, Malajzia, Srí Lanka, Szingapúr, Tajvan, Thaiföld, Új-Zéland) napi 2990 Ft-ba.

Megújuló Red csomagok

A Vodafone április elsejével a változó piaci igényekhez alkalmazkodva megújítja mind lakossági, mind pedig üzleti Red szolgáltatáscsomagjait. Az új generációs lakossági Red csomagok:

A Vodafone eltörli a roaming díjakat – korlátlan mobilozás az EU-n belül

Az újdonság a 2 GB-os adatkerettel megvásárolható Red Medium EU csomag, amely a fogyasztó igényeknek megfelelően a tovább szélesíti a lakossági Red palettát, mondta Alexandre Froment-Curtil, hozzátéve, hogy a Red Extra EU csomagba csomagolt értékek listája tovább bővült a Red Mozival és az összes csomagban díjmentesen elérhető Red EU Roaming opcióval.

Az új generációs üzleti Red csomagok:

Az új üzleti Red szolgáltatáscsomagok új eleme április elsejétől a nemzetközi hívás. A legnagyobb csomagban a nemzetközi hívás is korlátlan, míg a Red EU Standard csomagban havi 50 perc nemzetközi hívás áll az előfizetők rendelkezésére a csomagárába foglalt módon, mondta Király István.

Red Mozi

A Red Mozit május végéig minden Red csomaggal díjmentesen lehet kipróbálni. Az új Red Extra EU szolgáltatáscsomag magába foglalja a Red Mozi előfizetést is. A többi Red csomag esetében a kipróbálási időszakot követően a Red Mozi szolgáltatás havi 1990 Ft-ba kerül majd, de ezért az árért a Vodafone a korlátlan szórakozás mellett további havi 1GB PluszAdat-ot ad a Red Mozi előfizetőknek. A Red Mozi több ezer órányi filmmel és sorozattal korlátlan tartalmat és minden héten legalább egy, Red Premier filmet is kínál, amelyet a Red Mozisok díjmentesen nézhetnek a premier hetében.

Tarifa váltás

Az új tarifacsomagok bevezetésével a Vodafone a változó fogyasztói igényekre reagál, mondta Alexandre Froment-Curtil, hozzátéve, hogy az újdonságok a Vodafone valamennyi ügyfelének a rendelkezésére állnak, ehhez a régebbi ügyfelek esetében mindössze egy csomagváltásra van szükség. Határozatlan idejű szerződés esetén, minden tarifaváltás díjmentes, ahogy szerződéshosszabbítás esetén is. Határozott idejű szerződésről történő tarifaváltás esetén a „felfelé” váltás igénybevétele díjmentes, az azonos árkategóriában történő váltás esetében a Red EU roaming szolgáltatásra történő módosítás, egyszeri 10.000 Ft, melyet a következő számlában tüntet fel a Vodafone.

PluszAdat

Április 1-jétől az új tarifacsomagok esetében - beleértve a lakossági Go és Go+ csomagokat is -, bevezetésre kerül az automatikus PluszAdat szolgáltatás, amely a tarifacsomagokban foglalt adatforgalmi keret felhasználását követően további 150MB, teljes értékű, lassítás nélküli adatforgalmat biztosít a felhasználóknak egy egyszeri 500 Ft-os díjért. Amennyiben a Red Extra EU, a Red Medium EU, a Red Basic EU, vagy a Go+ csomag előfizetői rendszeresen több adatot akarnak felhasználni a csomagban foglaltnál, a megoldás, a Megújuló PluszAdat funkció, amellyel rendszeresen további 1 GB adatot lehet felhasználni, havi 1500 Ft-ért.



Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei