5300 mAh-s Xiaomi érkezett!

2017.05.26| Phone Arena
Címkék:

Xiaomi

,

Mi Max 2

,

Max 2

,

kínai


Nem kis méretű akkumulátorral érkezett a neves kínai gyártó legújabb phablete, a Xiaomi Mi Max 2.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A Xiaomi Mi Max még 2016-ban jelent meg, ennek az utódja lett az új Mi Max. Nem összekeverendő a Xiaomi Mi Mix-szel, amelyhez hozzájutni még mindig nagyjából egy lottó főnyereménnyel egy szinten van, hiszen nagyon keveset készítenek a szinte teljesen keretmentes készülékből. A dizájn nem igazán változott, fém burkolat, három kapacitív gomb az előlapon, kerek ujjlenyomat-olvasó a hátlapon, hajlított szélek jellemzik. Maga a telefon mindössze 7.6 mm vékony, ám 211 grammot nyom a mérlegen.

A Xiaomi Mi Max 2 emellett 6.44 colos, full HD felbontású kijelzőt és egy 5300 mAh-s akkumulátort tud felmutatni. Persze nem maradt ki a 2 gigahertzes Qualcomm Snapdragon 625 chipset sem, a 835-öt a gyártó másra tartogatja. A processzor egy ekkora teleppel hosszú, nyüstölés esetén is két teljes napos üzemidőt fog garantálni, ráadásul a Quick Charge 3.0-nak köszönhetően gyorsan fel is lehet tölteni az akkumulátort. RAM-ból négy gigabájtot kapnak a felhasználók, a 64 vagy 128 gigás belső tároló pedig microSD kártyával igény szerint tovább bővíthető.

A Xiaomi Mi Max 2 hátlapjára egy 12 megapixeles Sony IMX368 szenzor kerül, mozgáskövető autofókusszal, az előlapi kamera öt megapixeles és nyolcvanöt fokos látószögű. Gyárilag Android Nougat rendszer és MIUI 8 kezelőfelület jár a Mi Max 2-höz, de nem maradt ki a dual SIM támogatás, az FDD-LTE hálózat, a Bluetooth 4.2, a kétcsatornás Wi-Fi, a szteró hangszóró, az infra, viszont NFC nincs. A Mi Max 2 tárhely mérettől függően 245 vagy 295 dolláros áron lesz megvásárolható Kínában június 1-jétől.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei