Csatlakozás

HasználtGSM ajánlat


Szeretne boltjával megjelenni az interneten komolyabb anyagi ráfordítás és informatikai háttértudás nélkül? Akar egy profi honlap részese lenni, mely érezhetően megnöveli boltja forgalmát?
A megoldás: www.hasznaltgsm.huMit nyújt a HasználtGSM a boltok számára?


A www.hasznaltgsm.hu címen működő honlap a legnagyobb magyar portálok által támogatott virtuális piactér, melyen a részt vevő, használt és új mobiltelefonok adásvételével foglalkozó boltok számára egy-egy aloldalt hozunk létre. Az aloldalon a boltok bemutathatják önmagukat és kínálatukat, az ott szereplő tartalmat pedig bármikor önállóan megváltoztathatják. A HasználtGSM új értékesítési csatornát nyit meg boltja számára, anélkül, hogy Önnek bármit is tennie kéne a honlap népszerűsítése érdekében.


A HasználtGSM lehetőséget teremt GSM boltjának megismertetésére illetve kínálata és akciói bemutatására a világhálón keresztül.


A saját oldal kialakítása egyszerű, és gyors, az adatok on-line frissítése nem igényel komoly szakértelmet, az oldal kezelése könnyen elsajátítható. A honlap ismertté tételével, bevezetésével Önnek nem kell foglalkoznia, hiszen az egy népszerű, közismert csoport tagjaként rendkívül előnyös helyzetben van.Hogyan találják meg az ügyfelek az Ön boltját a HasználtGSM oldalán?


A HasználtGSM igyekszik minél nagyobb forgalmat generálni az Ön oldalának. Látogatóink több módon értesülhetnek boltjának kínálatáról:


  • A HasználtGSM.hu főoldalán linket helyezünk el az Ön boltjának megnevezésével, mely egyenesen az Ön aloldalára vezet.
  • A Boltok szerinti keresés funkcióban város, illetve kerület szerinti bontásban találhatják meg az Ön boltját.
  • A konkrét telefont kereső látogatóink számára átvizsgáljuk a HasználtGSM-en megjelenő összes bolt ajánlatát, és amennyiben a keresett telefon szerepel az Ön kínálatában, a keresés eredményében az Ön boltja is szerepelni fog.
  • Alapdíjon felül, külön szolgáltatásként a főoldalon elhelyezett reklámcsíkokkal hívhatja fel figyelmét boltjára.


Hűségakció:


Hosszú távon gondolkodó partnereinknek ajánljuk Hűségakciónkat. Amennyiben Ön most bármelyik csomagra egy összegben 5 hónapra előfizet, a 6. hónapban ingyen jut szolgáltatásunkhoz.Kapcsolatfelvétel, árajánlatkérés:


A megrendelő kitöltése semmilyen kötelezettséget nem von maga után!